Vi (Pontus & Lena) som driver och arbetar på BraPersonal har en genuin passion för att skapa bra arbetsplatser och matcha rätt person med rätt jobb. Vi arbetar som en Rekryterings- och HRpartner sida vid sida med våra kunder. Genom att lära känna våra kunders verksamhet, tillväxtmål och medarbetare kan vi stötta våra kunder när de behöver. Med lång erfarenhet inom rekrytering vet vi att de bästa rekryteringarna görs när man känner kundens verksamhet. Den insikten är grunden till vår verksamhet oavsett om det är för att rekrytera nya medarbetare, strukturera interna processer eller utveckla strategier för medarbetarutveckling. 

Företag byggs av människor och därför spelar medarbetarens motivation och prestation en stor roll i att skapa ett välmående företag. Matchningen mellan arbetstagare och arbetsgivare är därmed avgörande för långsiktiga anställningar och bästa resultat. När det kommer till att hitta rätt personer vet vi att rätt inställning, vilja och engagemang väger tyngre än enbart talang och att människor med rätt inställning skapar tillväxt! 

Kvalitet, samarbete, förståelse och erfarenhet är mycket viktiga parametrar för oss på BraPersonal. Vi har under åren hjälpt många bolag och har därför skapat oss gedigen erfarenhet och byggt upp ett nätverk. 


Ta gärna kontakt så berättar vi mer!